Bed & Breakfast aan de Diefdijk, Leerdam

Aangezien de Diefdijk gelegen is aan 2 provincies en 5 gemeenten komen huisnummers meerdere keren voor. Daarnaast heeft ook menig navigatiesysteem problemen met het aangeven van het juiste adres. Neem de routebeschrijving dus goed door.

Routebeschrijving fiets en wandelaar:
Fietsknooppunten: 500 meter vanuit knooppunt 46 richting 48.

Routebeschrijving openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is bus 85 (Arriva) vanuit Utrecht CS (Jaarbeursplein) richting Leerdam de beste optie. Uitstappen in Schoonrewoerd. Vanaf hier is het 20 minuten lopen.

In onderling overleg is het mogelijk afgehaald te worden vanaf station Leerdam of Culemborg

Voor het bepalen van de tijden kan het best gebruik gemaakt worden van http://www.9292ov.nl.

Routebeschrijving auto:
Vanaf de A2 (Utrecht - Den Bosch) afslag 12: Leerdam. Kom je vanaf Utrecht dan rechts de snelweg over, kom je vanaf Den Bosch dan rechts op de rotonde.
Vervolgens aan het einde rechts de parallelweg langs de snelweg op. Aan het einde van deze weg op de dijk rechts. De dijk voor ongeveer 4 kilometer volgen tot Diefdijk 31 aan de rechterkant.

Vanaf de A15 (Rotterdam - Arnhem) afslag 29: Leerdam. Door blijven rijden tot in Leerdam. Direct na het oversteken van het spoor rechts. Deze uitrijden tot aan de dijk, hier links. De dijk voor ongeveer 2 kilometer volgen tot Diefdijk 31 aan de linkerkant.


Grotere kaart weergeven